Archive for January 2007

Good to Jog!

Long time since I din’t challenge myself for a crossing, to jog just for fun. Well I just did last Friday.

THAT FEELS SO GOOD!!!!

Don’t miss it!

If you have few time to see what my camera captured in my last trip to China, then click here!
http://dan.newz.ro/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?album=china-reloaded-7-13012007

Talking with Guru’s

I was so surprised to have the chance of talking with 2 millionaires, in the midnight, in the darkness of an small airport in China (Hefei).

How did it happen? They were so full of discussing with Chinese, just because I was an European they enjoied talking with me.
So, there we were! Continue reading ‘Talking with Guru’s’ »

Indienii sunt mai multi!

Romanii ar putea spune ca natiunea care are in ultimul timp cei mai multi imigranti, in afara granitelor statului sau, ar fi cea din China.
Ei bine, wrong! Indienii cred ca sunt mai multi. Si sincer sper sa fie asa, pentru ca sunt mai simpatici, sunt foarte credinciosi, au un mod simpatic si hazliu de a vorbi si de a se purta, (cred ca i-am vazut razand in general) si cred ca ar fi OK sa stii ca undeva cu ei faci afaceri decat cu chinezii, pentru ca ai simti ca ai incredere mai mare. Continue reading ‘Indienii sunt mai multi!’ »

Franta – ca un… mare ogor frumos.

Inainte de aterizarea pe aeroportul Charles De Gaulle din Paris, am fost surprins de privelistea locurilor vazute de mine pe geamul avionului. Chiar nu aveam chef sa ma uit pe geam, eram foarte somnoros si obosit, nu imi doream decat o aterizare rapida si usoara si… poate sa ma mai ia somnul. (invidiez pe cei care pot cu adevarat dormi in avion…!!!) Continue reading ‘Franta – ca un… mare ogor frumos.’ »