I like this girl! Natalia Barbu

She ‘s from Moldavia, her voice is from Heaven!

De pe Internet aflate:
Natalia Barbu este nascuta la Chisinau, pe 22 august 1979, la pragul dintre zodia Leului si-a Fecioarei. Luptatoare, plina de stralucire, ambitioasa si foarte energica, are un adevarat cult pentru prietenie. A studiat vioara inca din primii ani ai copilariei si a absolvit Colegiul de Muzica din Chisinau.
A inceput sa cante muzica usoara inca de mica, aparand in diverse show-uri de televiziune pentru copii. Ar fi ales o cariera instrumentala, dar a renuntat in favoarea muzicii usoare.
Provine dintr-o familie de muzicieni si, desi initial parintii au indrumat-o catre vioara, au fost de acord cand a facut aceasta alegere. Se spune ca a mostenit vocea de la mama sa, care de altfel i-a si calauzit pasii in permanenta.
Natalia a participat mai intai la concursul “Mihaela Runceanu” din Buzau si de aici spre Mamaia, n-a mai fost decat un pas. Iar pentru o tanara de numai 19 ani, venita din Republica Moldova, castigarea unui premiu in Romania, la Mamaia “98, a fost o mare victorie.
In Basarabia, muzica usoara e mult mai traditionalista, mai conservatoare, depasita din punct de vedere al curentelor actuale. Natalia este o fire calda, deschisa spre noutate, ambitioasa, care a crezut din start ca locul sau este in Romania.
Premiul I la Mamaia a insemnat foarte mult pentru ea. Dupa aceea, a parcurs un drum lung. A muncit, s-a perfectionat, si-a facut un repertoriu solid, si-a definitivat stilul de interpretare, si-a creat un nou look.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.